Evenwicht hervinden

Wanneer je het even niet meer weet of vastgelopen bent in leven, relaties of werk, ben je bij ons aan het juiste adres.

We helpen je je problemen op te lossen en opnieuw evenwicht in je leven te vinden. Het fijn te hebben met partner, kinderen, vrienden, familie en collegae.

We reiken hiertoe geen 'juiste sleutel' aan die 'gelukkig maakt'. Het is eerder zo dat we je begeleiden in hoe je kunt omgaan met jezelf en je leven, en alles wat je daarin aan lastigs tegenkomt.

Je kunt met zo goed als alles waar je op het psychische vlak tegenaan loopt bij ons terecht; we lopen gewoon een stukje met je mee. Dat kan live een op een of middels Skype of Zoom.

Onze focus

Naast begeleiding bij boosheid en agressie focussen we op de volgende zaken (de link eronder leidt je naar onze hoofdsite, www.idee-pmc.nl):

Jij & de anderen

Je bent uit mensen geboren en leeft tussen en met mensen. Hierbij kun je problemen ervaren. Bijvoorbeeld: dat je relaties krampachtig vormgeeft of moeite hebt met begrenzen of communiceren. Dat je onzeker bent of sociale angst hebt. Dat je om allerlei redenen samenwerken lastig vindt. Of omdat trauma's van vroeger doorwerken in je gedrag van nu.

[Jij & de anderen]

Existentiële zaken

Existentiële zaken betreffen die zaken die raken aan het leven en waar we allemaal mee worstelen. Zoals wie ben ik nou? Wat is mijn identiteit? Hoe word ik op een fijne manier ouder? Hoe geef ik richting aan mijn leven? Hoe zorg ik ervoor dat ik niet alle kanten opwaai? Ik ben anders, hoe ga ik daar mee om? Wat brengt de toekomst mij?

[Existentiële zaken]

Verlies en rouw

Iedereen loopt krassen op in het leven en lijdt verliezen. Het overlijden van een dierbare, het verlies van een relatie of een baan. Contact met je kind verliezen. Teleurstellingen over je niet-vervulde dromen. Ouder worden en je zin in seks verliezen. Rouwen hoort bij het leven en daarna verder gaan ook.

[Verlies & rouw]

Rondom hoogbegaafdheid

Wij bieden begeleiding aan hoogbegaafden die worstelen met psychische klachten rondom leven, relaties en werk. We helpen je je weg te vinden in het leven en orde te brengen in de chaos waarin je je wellicht bevindt en de vragen te beantwoorden die je jezelf stelt.

[Hoogbegaafdheid]

Relaties en relatietherapie

Het kan zomaar gebeuren: jullie hebben tien jaar een relatie en staan ineens tegenover in plaats van naast elkaar. Omdat jij niet meer weet of je nog van de ander houdt of omdat er een derde in het spel is en alle zekerheid weg is. Omdat, omdat. Ik, Conny Heuvelman, al bijna 20 jaar vrij succesvol in wat ik doe, kan jullie wellicht helpen met jullie problemen.

[Relaties & relatietherapie]

Niet zweverig

We gaan voor inhoud, zijn niet zweverig maar juist down-to-earth en werken pragmatisch en resultaatgericht. Een traject bestaat gemiddeld genomen uit drie tot acht sessies.

We gebruiken onder meer technieken als praten, delenwerk, cognitieve gedragstherapie, gestalttherapie, transactionele analyse, focussen, emdr, actieve imaginatie, systemisch werken, integratieve psychotherapie en rationeel-emotieve therapie.

Volgende pagina

Agressietherapie

Begeleiding

Agressietherapie - Relatietherapie bij agressie in de relatie - Advies bij agressieproblemen - Overige begeleiding

Menu

Home - Info over boosheid & agressie - Begeleiding - Training - IDEE - Contact & zo